Europa Conference League

Γιακίροβιτς: «Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έκανε ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Conference League, βρέθηκε ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Σεργκέι Γιακίροβιτς.

Αφού τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα είναι έτοιμοι για μια δύσκολη αναμέτρηση, τόνισε την ανάγκη να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου αγώνα, ενώ επισήμανε την ποιότητα που υπάρχει στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντινάμο Ζαγκρεμπ:

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Ντιναμό στο παιχνίδι της: «Θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στο γήπεδο, πιστεύουμε πως θα πάνε όλα καλά, όσο για τις εκπλήξεις, θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ.Λουτσέσκου».

Για το τι βλέπει στη ρεβάνς: «Θεωρώ ότι μπορούμε να προοδεύσουμε, να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Γι΄αυτά που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιθετική τριπλέτα του ΠΑΟΚ, όπως ακριβώς επισήμανα και στο πρώτο παιχνίδι. Στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλια. Δεν ξέρω αν στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι εμείς ή αν εκείνοι δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους, αλλά θα επιμείνω στους ίδιους. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα νέος παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x